Captain Cook Маринела

Повече от 10 години ресторанта радва почитателите на добрата храна. Гвоздеят в менюто е богато разнообразие от пресни риби, ежедневен улов, който се приготвя по седем емблематични начина. Гордеем се и с най-висококачественото телешко месо и свежите сезонни продукти.

Вината, неразделна част от всяко класно меню са специално подбрани и с най-високо качество.

Ресторант Captain Cook Маринела е със стилен  интериор, в който се преплитат едновременно класически и модерен стил, създавайки уникална отпускаща обстановка. Елегантна декорация ни отвежда към незабравимо приключение. В унисон с цялостния облик на Капитан Кук, в центъра на ресторанта е разположен единствен по рода си бар с формата на кораб. Вторият етаж разкрива незабравима гледка с красиви светлини, старинни карти и автентични мачти. Някои елементи на интериора са напълно автентични и се свързват с пътуванията на Капитан Кук – британски мореплавател и изследовател.

Ресторантът разполага със 180 места и две обособени зали.

На разположение е и ВИП Зала, „Оникс” с 12 места с много елегантен интериор, подчертан от елементите от едноименния полускъпоценен камък.

Красиво озеленената градина със 120 места е превърната в истински оазис в сърцето на града, където гостите могат да се потопят в тиха и спокойна атмосфера далеч от градския шум.

Галерия