• Градина/Тераса
  • Паркинг
  • WI-FI
  • Получаване на място
  • Доставка

Стил, уют, изискан интериор, меню и уникална гледка се сливат в едно, за да се роди чудната хармония, наречена „Капитан Кук” – Варна.

 

Разположен на панорамния етаж на емблематичната за всеки варненец Морска гара – Варна, ресторант „Капитан Кук” посреща гостите си с изключителна лятна тераса, от която те могат да се насладят на красивия залив и шепота на вълните.

Гордеем се и с най-висококачественото телешко месо и свежите сезонни продукти.

Вината, неразделна част от всяко класно меню са специално подбрани и с най-високо качество.

Дизайнерският интериор е естествено продължение на усещането за свободата на морската шир и топлината на залеза. В унисон с финеса на обстановката е и роялът, чиито нежни звуци радват гостите на ресторанта всеки четвъртък, петък и събота вечер. От откриването си до днес, „Капитан Кук” си е изградил репутацията на най-изтънчения ресторант в града и се радва на все по-голяма посещаемост.

Той е предпочитано място за всеки ценител и познавач на морските специалитети, кулинарните изкушения, класните вина и перфектното обслужване.
Тук всеки гост е специален и се завръща отново, за да усети духа на единствения и неповторим ресторант „Капитан Кук” – Варна..

Работно време

Всеки ден от 12:00 - 00:00 ч.

+359 882 999 002 Направи резервация