Captain Cook х-л Маринела

Повече от 10 години ресторантът радва почитателите на добрата храна. Гвоздеят в менюто е богато разбразие от пресни риби, ежедневен улов, който се приготвя по седем емблематични начина. Гордеем се и с най-висококачественото телешко месо и свежите сезонни продукти.

Captain Cook пл. Народно Събрание

Капитан Кук отвори врати и в Народно събрание. Сега имате възможност да се насладите на любимите си морски ястия на ново място. Капитан Кук е традиция, която вече повече от 10 години радва почитателите на добрата храна. Гвоздеят в менюто е богато разбразие от пресни риби, ежедневен улов, който се приготвя по седем емблематични начина. Гордеем се и с най-висококачественото телешко месо и свежите сезонни продукти.

Captain Cook Варна

Стил, уют, изискан интериор, меню и уникална гледка се сливат в едно, за да се роди чудната хармония, наречена „Капитан Кук” – Варна.

Разположен на панорамния етаж на емблематичната за всеки варненец Морска гара – Варна, ресторант „Капитан Кук” посреща гостите си с изключителна лятна тераса, от която те могат да се насладят на красивия залив и шепота на вълните.