С над 20 годишна традиция и редица награди, верига ресторанти Captain Cook се е превърнал в утвърдена марка за хората, които ценят добрата кухня. Голямото разнообразие от авангардни риби, вкусно приготвените рибни специалитети, авторско суши, морски дарове, месни и вегетариански ястия радват клиентите на веригата ресторанти Captain Cook.

В унисон с изискания подбор на храната е и уникалната атмосфера на ресторанта. Интересен факт свързан с интериора е,че някои от предметите са напълно автентични и са свързани с пътешествията на реално съществувалия английски мореплавател Джеймс Кук.

Пресен улов

Капитанът е прочут с много неща, едно от които е, че по всяко време на годината предлага пресен улов за гостите си. Лесно е да се изкушиш!

Тази седмица

Махи - Махи, Скорпид, Фагри

Меню

Нашето меню включва богато разнообразие от прясна риба, приготвена по 7 емблематични начина и най - висококачественото телешко месо за ценители. Вижте менютата на нашите ресторанти тук.

Зона за бизнес срещи

За бизнес срещи, специални поводи и изисквания на своите клиенти Captain Cook в х-л Маринела може да предложи ВИП залата „Оникс”. Залата разполага с 12 места , елегантен интериор, подчертан от елементите от едноименния полускъпоценен камък. Изисканата обстановка, отличното обслужване и специално селектирано меню са предпоставките, които Капитанът може да предложи за Вашата успешна бизнес среща или важен повод.

 • х-л Маринела

  София
  Резервирай маса
 • Резервирай с отстъпка

  в твоя любим
  Captain Cook ресторант

 • Морска гара

  Варна
  Резервирай маса

Когато другите
говорят...

Капитанът има индивидуално отношение към всеки гост и се отнася с уважение към всяко желание. Удволетвореността на всеки посетител на палубата на Captain Cook носи удоволствието на оазиса в дълбоките води на професионализма.